Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

© Lauge Elkær

POP UP-udstillingen i Pisserenden

I den analoge verden sker tingene … når de sker. Derfor er det også helt naturligt, at du først nu kan læse om, hvordan det gik med vores udstilling “Fritstillet”, som fandt sted sidste weekend i Teglgårdsstræde 7B i København.

Det gik overmåde godt! Så godt, at Susanne Bondrop (tv), Birgitte Elkær og undertegnede har etableret kunstnergruppen … da da… De Fritstillede (så helt frit står vi så ikke, ahrm…).
Vores næste udstilling vil med sikkerhed finde sted om præcis et år i samme lokaler under Kulturnatten, og vi har allerede mange nye ideer til, hvordan lokalerne også kan bruges.

Men indtil da; tak til alle jer, der kom … og jer, der løbende viser interesse for vores arbejder, intentioner, blindgyder og mesterværker.
Når vi får oprettet en ny Facebook-begivenhed for udstillingen næste år, vil du kunne følge forberedelserne dér.

Og husk: Vores billeder er til salg, og bestillinger modtages også gerne. Julen nærmer sig … tid til at være original