Handelsbetingelser_

Betaling

Du kan betale med mobilepay (23663031) VISA, Paypal eller direkte bankoverførsel til Reg. nr.: 9070 Kontonr.: 2021434968. Du kan ikke bruge et almindeligt Dankort, som ikke også er et VISA. Ordren afsendes, når betalingen er gennemført, og du vil modtage en bekræftende mail.

Levering – digital eller print:

Hvis du ønsker dig en digital version af en illustration, og som du selv printer ud i det format og papirkvalitet, du ønsker, modtager du den højtopløste jpg-fil med mail eller via WeTransfer efter jeg har modtaget betaling og sendt dig en bekræftelse.

Hvis du ønsker dig et fysisk print evt. medfølgende ramme er betingelserne som følger:

Normal leveringstid er 3-4 hverdage med PostNord, fra den dag du har lavet din bestilling.

Leveringsomkostninger: 60 kr.

NB: Er der tale om en større og væsentlig tungere ordre end én illustration eller én bog foretages konkret prissættelse.

Kontaktinformation:

Denne side ejes af

Grethe Nielsen
aka gstregen
Weidekampsgade 5, 3. tv.
2300 København S

Produktinformation:

Produkterne er beskrevet i shoppen under hvert billede. For yderligere oplysninger send en mail til mig på: info@draw-attention.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på den dag du laver din bestilling. Alle priserne er inklusive moms.

Ikke afhentede varer:

Hvis en forsendelse, som ikke er blevet afhentet på posthuset, kommer retur, forbeholder jeg mig retten til at debitere dig for samtlige omkostninger forbundet med returneringen.

Reklamation:

Jeg garanterer, at de varer, du bestiller, er fejlfrie ved levering. Modtager du alligevel en defekt eller fejlleveret vare, så kontakt mig med det samme på mail: info@draw-attention.dk

Jeg tager imod din fejlanmeldelse og sender dig en frankeret returkuvert. Send varen tilbage, i den stand du modtog den i sammen med en skades- eller fejlanmeldelse, så får du hurtigst muligt tilsendt en fejlfri, eller den korrekte vare. Den fejlleverede vare skal være i ubenyttet og ubeskadiget stand.

Bemærk: Inden du returnerer defekt/fejlleveret vare skal du kontakte mig for at få reklamationen godkendt og returportoen betalt.

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Ved returnering skal du bruge PostNord, og du står selv for forsendelsesomkostningerne.

Fortrydelse skal anmeldes senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen, og skriv tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Jeg anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med PostNord.

Reklamationer sendes til:

Grethe Nielsen
Weidekampsgade 5, 3. tv.
2300 København S
info@draw-attention.dk

Forbehold for ændringer:

Jeg forbeholder mig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

– Grethe Nielsen 2023