Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Newsletter

Newsletter

Den nøgne sandhed

Om

Iris & Angela_

Iris & Angela-figurerne findes også i virkeligheden – i alle kvinder med modne hår under armene og målrettede intentioner om at give plads til livet i alle dets former. De ser ingen grund til at sløre/sænke/skjule eller sluge noget som helst, hvis de ikke har lyst.

Verden mødte de to hjerteveninder første gang i begyndelsen af 2018, men de to har kendt hinanden lææææænge.

Det har altid været en drøm for mig at skabe mine egne tegneseriefigurer, men jeg har ikke gjort noget seriøst ved den drøm, før jeg begyndte at tegne regelmæssigt hos mit store forbillede, multi-kunstneren Bjørn Ignatius Øckenholt. Han ligger inde med en fantastisk samling tegneserier, som inspirerer mig meget, men tegneserie-universet er stadig ret kønsstereotypt, og mig bekendt findes der slet ingen tegneserie/satire med
ældre kvinder i hovedrollen. Hvis der gør, vil jeg gerne høre om det.

Og eftersom jeg nu selv er blevet “ældre”, ligger det lige for at tage udgangspunkt i mig selv… Med Iris & Angela vil jeg beskrive min egen verden på godt og ondt.

Sagt om Iris & Angela

Finurlige, med en skarp streg og et kærligt blik i øjet.

Nysgerrige, åbne, optimistiske, legende.

Kunne den ene være lidt mere dybsindig - eller ligefrem pessimistisk?

Fabelagtige, vovelige, tænkehoveder.

Børn, fulde folk og nøgne damer, som man siger.