Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Karikaturer

At

overdrive_

Sanne Salomonsen, Benny Andersen, Ghita Nørby, Karl Lagerfeld, Jane Jacobs, Greta Thunberg, dig … Jeg synes, det er enormt sjovt at se på ansigter. Vi mennesker ligner hinanden enormt – og ligner OVERHOVEDET ikke hinanden. Dén modsætning er skøn at bakse med i en karikaturtegning.

Med karikaturen er det “lovligt” at fremhæve særpræget lige så meget, jeg nu synes, det kan forsvares kunstnerisk; at bevare genkendeligheden, men tilføje min fortolkning som en stor fed understregning.

Sådan gør du

Hvis du gerne vil have lavet en karikatur af dig selv, eller en du holder af, har jeg brug for nogle vellignende fotos med god kontrast, og jeg vil gerne have en kort beskrivelse af personen; er hun reserveret, lunefuld, frygtsom, lalleglad, bondesnu, sparsommelig, opfarende …

Så står du med et ønske om at give en meget personlig gave, eller mangler du satire til din blog, dit website, magasin, butiksvindue, nyhedsbrev, kundegave etc., så kontakt mig endelig.