Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Dag 93: I stride strømme

Min uge har været præget af kollegasamvær, snak med fagforeningen, deltage i en septemberkonkurrence om at tegne et billede – 2,5 cm x 2,5 cm – hver dag i måneden OG være oprørt over denne verdens kvindehad, som det kom til udtryk i den “moderate” islamiske stat Malaysia: To kvinder blev pisket offentligt blot for at elske hinanden og med hinanden. Iris og Angela smed alle forsvarsværker og græd i stride strømme.