Dag 79: Andres kunst og rutiner

“Dots on the Wall” hed en udstilling i Galleri Lorien, som jeg gik til fernisering hos torsdag. Jeg kender billedkunstneren Anne Charlotte Tiedemann, som var én af 40 kunstnere, der udstillede 30 x 30 værker – ialt 120 værker.Jeg er ikke velbevandret i galleri/ferniseringsmiljøer – er bange for at blive taget som gidsel i et spil med udtalte “niceities” – men jeg ville gerne se Anne Charlottes værker, og jeg ville gerne se, hvad andre beskæftiger sig med. De to formål blev indfriet i kælderlokaler med sommerhede og mennesketrængsel.

Ugens anden kunsttur gik til Buddenbrooks Gallery i Nansensgade-kvarteret , hvor tegnekollektivet Tegneklubben bestående af Daniel Milan, Palle Sigsgaard og Peter Larsen udstillede. Det her galleri er godt nok et af de mindste, jeg har oplevet, så kompliment til galleriet for at udstille tre kunstnere fint på så lille et areal. 

En af mine arbejdspladser er begyndt at sætte sig tilrette i mit sind. Bordet ved stuevinduet er perfekt til arbejdet med veninderne Iris & Angela. Jeg kan mærke, at der skal være luft omkring mig og blik ud til verden, hvis jeg skal udholde at arbejde alene så mange timer om ugen. Mit mantra i denne forbindelse kan du se øverst på siden.

Lysbordet her er en lånegave fra satiretegneren Jens Hage – og det gør fanden til forskel, hvis det ikke skal tage hundrede år at tegne én episode. Han har i øvrigt særudstilling til 27. januar 2019 på Nivårgaards Malerisamling med sine tegninger.