Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Copyright Grethe Nielsen/gstregen

Dag 72: Frisind – en dag om året

Copenhagen Pride Week er en vigtig periode for Iris og Angela, for hvem frisind, stolthed og vovemod er nøgleord. I denne uge har de forholdt sig til den stadigt voksende streng af bogstaver, der dækker over diverse seksuelle minoritetsgrupper. Og i HuffPostCanada læste Iris for et stykke tid siden, at der netop var tilstødt endnu et bogstav: bogstavet K, som står for Kinky.

Ud over det, oplevede de to veninder onsdag morgen en broget flok af især midaldrende morgensangsentusiaster brøle ud fra Københavns Hovedbiblioteket “Det er ikke korruption, hvis du ikke siger det til nogen”, forfattet af musikeren Karina Willumsen. Stort, mente de begge. Der er i øvrigt morgensang hver onsdag fra 8.30-8.50 på biblioteket året rundt!  Men Iris syntes også, at de skulle bidrage til Prideugens store slagnummer torsdag aften med musikeren Anne Linnet, for “alt godt kommer jo fra oven”, som hun kryptisk forklarede sig.