Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Dag 65: Selvstudium rykker – langsomt

Selvstudium med et online-kursus betyder blandt andet, at det ikke er muligt at afbryde maestroen med mere eller mindre relevante spørgsmål. Afbrydelser består i at stoppe videoen og genhøre/gense, hvad der lige fløj forbi forståelsesrampen. Det er både provokerende og befriende på samme tid. Envejskommunikation har aldrig været “my thing”, men fordybelse bliver der til gengæld masser af mulighed for.

Kurset, som udbydes af Proko.com, hedder Art of Caricature with Court Jones. 

Iris & Angela har i denne uge været påvirkede af modeugen, hvor nyhederne var, at det mere er normen end undtagelsen, at folk ikke får løn for deres arbejde, og at en iransk modedesigner lancerede niqab og politiuniform på catwalken. Angelas forsøg på at provokere gjorde Iris ilde til mode.