Dag 458: Jeg føler mig … udstillet

WEB-SALG: September og oktober måned kommer til at stå i samarbejdets tegn, for lørdag den 21. september deltager jeg i åbningen af det nye galleri for kvindelige kunstnere “Galleri LOIS” på Godthåbsvej 260 i kælderen. Det er den meget socialt bevidste fotograf Lone Israelsen, der ønsker at fremme kvindelige kunstneres værker og produkter ved især at sælge dem over nettet. I begyndelsen præsenterer Lone Israelsen tre kunstnere: Berit Bekker, Karin Olander og undertegnede. Galleriet vil fungere som et udstillingsvindue for webshoppen, hvor man kan komme ned og røre kunsten so to speak.

Mine værker er jo relativt store – set fra en gennemsnitslejligheds perspektiv – men hos Galleri LOIS kan man fremover få signerede og nummererede reproduktioner af de fleste værker i A3-format på lækkert papir, som måske passer bedre ind i de private rammer. Kom forbi lørdag den 21. september kl. 15 og se for dig selv ;-).

LOPPEMARKED: Dagen efter – søndag 22. september – ruller jeg et campingbord ned til Bryggens sidste store loppemarked for denne sæson. Sammen med Jessica og Lais vil jeg sælge skitser og andre tegnede udtryk, som bare har ligget rundt omkring i vores respektive hjem. Lais er uddannet hos Escolar Joso i Barcelona som illustrator med særlig veneration for børnebøger, tegneserie- og planteuniverser – www.lais.org. Jessica har arkitektbaggrund, men arbejder hårdt på at blive professionel illustrator med fokus på barneuniverset – www.jesscplai.com. De to kvinder har en særegen form for crazy hverdagshumor.

Kom ned og se vores utraditionelle loppeudvalg søndag eftermiddag lige ud for Kulturhuset!

“FRITSTILLET”: Så går der små 14 dage, inden du skal rede håret, pudse skoene og tage ned til Pisserenden alias Teglgårdstræde 7A-7B, og træde ind i lokalerne hos POP-UP Copenhagen. Fra torsdag 3. oktober til og med søndag 6. oktober funderer jeg og mine to skønne ex-kolleger fra avisbranchen, Susanne Bondrop – www.bondrop.dk – og Birgitte Elkær – www.birgitteelkaer.com – over begrebet “fritstillet”. Vi boltrer os i collage, bly og acryl. Ferniseringen finder sted torsdag kl. 16.00, og så vil vi ellers holde biksen åben i dagene frem til søndag eftermiddag.