Dag 330: Et stærkere fundament

Fedt! Endelig har jeg fået opdateret min hjemmeside, website, platform, udgangspunkt, oase i kaos … call it what You want! Jeg håber, du også synes, den er blevet meget mere overskuelig og indbydende end den tidligere.

Jeg har for længst overlevet de første 100 dage som præsident i mit eget land. Det opleves dog stadig mere som overlevelse end som overskuelig tilværelse som selvstændig og kunstner, men med dagens opdatering her på bloggen OG det store grandiose remake af min hjemmeside varsles der om flere herlige opgaver ved skrivebordet.

Alle siger, at livet som selvstændig rummer op- og nedture, og det skal man bare vænne sig til – i alle tilfælde de første år.

Det første halve år surfede jeg på én stor kreativ optur i selskab med Iris & Angela, Tandstik Pindsvinet, undervisning hos Pia Fonnesbech og Bjørn Ignatius Øckenholt – kulminerende med den musikalske julekalender “December Chat med Iris & Angela”. (Du kan gense den under fanebladet “Iris & Angela”.) Jeg tænkte, at det nemt kunne fortsætte sådan …

Men januar og februar blev tunge at danse med – fordi jeg simpelthen var kørt træt efter de første måneder. At tegne var ikke nok: Firmaet skulle oprettes hos Virk.dk (pærelet), rutiner indkøres (hultertilbulter), informationer indhentes (struktureret), salgsarbejde opøves (udmarvende), mennesker besøges (sjovt), regnskabsføring læres (nervepirrende), prioriteringer foretages (svært) etc.

Min foreløbige erfaring er, at det er uovertruffent at sætte sin egen dagsorden, men det er også som om, dagsordenen har plads til uendeligt mange punkter…

Nu er energien imidlertid igen let og optimistisk. Jeg har fokus rettet mod karikaturer og ugentlige episoder med “Den nøgne sandhed ifølge Iris & Angela”. Det er dér opfindsomheden blomstrer, og det er dér, min kontakt til den ydre verden føles tættest på.

Det fokus slår også igennem på min nye hjemmeside, som kun ser så funky ud takket være hjælpen fra Marie Kampmann, der med sit firma DEL2.dk kan tage æren for opsætningen.