Copyright Grethe Nielsen
Interesseret i at købe min kunst?

Der er ikke noget som at have original kunst hængende i sit hjem – og det behøver ikke altid koste en herregård. Jeg sælger tegninger, udfører karikaturer og skaber større billeder på bestilling. Du kommer nemt i kontakt med mig ved at skrive på mail: info@draw-attention.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside.

Newsletter

Nyhedsbrev – ja tak!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag den utrolige dystre, men også muntre historie om Tandstikpindsvinet lige til at downloade

Når du sender mig en mail eller trykker på knappen SEND BESKED accepterer du samtidig, at jeg modtager og opbevarer dit navn og din e-mail adresse. Få yderligere oplysninger om min behandling af persondata ved at læse min persondatapolitik.